A műanyag céges névjegykártyák előnyei

A céges tevékenységek velejárója a névjegykártyák osztogatása és kapása is. A névjegykártyák túlnyomó többsége papír alapú, azonban lehetőséged van kitűnni a tömegből műanyag kártya nyomtatással, készítéssel.

Figyelemfelkeltő

A papír alapú névjegykártyákat sokan egyből fogják, és eldobják, és ráadásul szinte mindegyik kártya teljesen egyforma. A műanyag névjegykártya azonnal felkeltik a figyelmet, aminek köszönhetően cégedet is többen fogják megismerni. Mivel a névjegykártyáknak pont a figyelemfelkeltés a célja, így a műanyag névjegykártya a lehető legjobb megoldást jelenti erre a feladatra.

Egyedi formák

A műanyag kártyák további előnye, hogy bármilyen alakban, formában elkészíthetők. Amíg a papír alapú névjegykártyák a megszokott formában készülnek, addig műanyagból szinte bármi elkészíthető.

Dombornyomott, mintázott kártyák

A műanyag kártyára lehetőség van mintákat nyomni, akár dombornyomással, akár egyéb technikával. Ezekkel nem csak ránézésre egyedi névjegykártyát lehet készíteni, hanem fogásra, tapintásra is különbözni fog a konkurencia reklámanyagaitól.

A műanyag jelenti az elitet

Amikor vállalkozásod reklámozod, hirdeted, akkor törekedni kell arra, hogy a reklámanyag a lehető legjobb legyen. A műanyag kártyát segítenek ebben is, ugyanis sokkal jobb minőségű lesz a kártya, mint ha egy darab papírt adnál az érdeklődők, ügyfelek kezébe.