A londoni szállások sajátosságai

A londoni szállások sajátosságaiLondon Európa egyik legnagyobb, és legkedveltebb városa. A pénzügyi központoknak, cégeknek, szállodáknak köszönhetően rengeteg ember talál munkát, szállást Londonban. Ha most tervezel Londonba költözni, akkor cikkünkben néhány tanácsot, sajátosságot találhatsz, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés.

Az első és legfontosabb dolog, hogy a londoni albérlet árak heti árként vannak feltüntetve, így ne örülj meg, ha egy hirdetésben 100 fontot látsz, mert az nem az egész hónapot jelenti, csak egy hetet. Ha ebből ki szeretnéd számolni, mennyi lesz a havi lakbér, akkor a heti árat beszorzod 52-vel, majd elosztod 12-vel. Ez azt jelenti, hogy nem 4-szer egy havi lakbér a havi bér!

Szerződés aláírása előtt tisztázd le, hogy a feltüntetett költségek tartalmaznak-e minden díjat, vagy neked kell még fizetni a közüzemi díjakat és a különböző adókat, mivel ez nagyon megdobhatja a kiadásokat, ha nem számolsz vele előre.

Mielőtt aláírsz valamit, nézd meg a saját szemeddel is a lakást, szobát, nehogy átverjenek, és ne azt kapd a pénzedért, amire számítasz.

A legtöbb szállás nem rendelkezik olyan sütővel, amit itthon megszokhattál, ha sütni akarsz, akkor lehet, hogy a gáz- vagy villanytűzhely tetején kell majd azt megtenned.