Divat webáruház fejlesztési tippek

Ha azt hiszed, hogy egy divat webáruház sikeressége csak az árusított termékektől függ, akkor nagyot tévedsz. Ha nem teljesen egyedi ruhákat árulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy más kínálatában is megtalálhatók ugyanazok a termékek, amik nálad. Ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, a ruha webshopod arculatán is dolgozni kell. Ehhez nyújtunk most segítséget.

Divat webáruház fejlesztési tippek

Interjúk hírességekkel

Természetesen ezt nem könnyű összehozni, azonban ha nem a legnagyobb sztárokat célzod meg, hanem a feltörekvő, még nem nagyon ismert, de tehetséges modelleket, kritikusokat, akkor sikerrel járhatsz. Ilyeneket mindig szívesen olvasnak az érdeklődők, ami látogatókhoz, eladásokhoz vezethet.

Saját divat blog

Hova írd az ilyen történeteket, interjúkat? Természetesen egy saját blogra. Nem csak interjúkat, hanem érdekességeket, divat tippeket, híreket oszthatsz meg itt.

Kedvezmények

Az egyik legrégebbi taktika az eladások növeléséhez a kedvezmény, akció. Ha az első megrendelést kedvezményessé teszed, akkor szívesebben vásárolnak nálad olyanok, akik csak most találnak rá webshopodra. Ha megfelelő szolgáltatásban lesz részük, akkor később visszajönnek majd, akkor visszahozhatod azt az összeget, amit kedvezményként adtál nekik elsőre.