Hogyan spórolj az esküvői tortán

Az esküvői előkészületek, hozzávalók sok ifjú pár számára jelentenek jelentős kiadást, így minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy faragni tudj a költségekből. Az egyik lehetőség erre, ha az esküvői torta vásárlásán próbálsz spórolni.

Csináltass 2 tortát

Rengeteget lehet spórolni, ha az ünnepélyes torta felvágáshoz egy kisebb tortát választasz, és a vendégsereg egy nagyobb, általánosabb, de ugyanolyan ízű tortából kapja a nekik járó szeleteket. Mivel a nagyobb, vendégek számára készített torta általános torta, így az jóval olcsóbb, mint a különleges esküvői torták.

Egyszerű torta választása

Csak azért, mert esküvői tortáról van szó, még nem kell túlzásokba esni. Természetesen mindenki szeretné, ha esküvőjének minden részlete tökéletes lenne, de az egyedi, különleges esküvői tortával könnyen lehet úgy járni, hogy már csak a pénzt viszik a módosítások, de nem adnak hozzá sem a torta kinézetéhez, sem az ízéhez.

Kisebb szeletek

Gyakran előfordul, hogy a vendégek nem fogyasztják el a teljes szelet tortát, amit kapnak, így annak jelentős része kidobásra kerül. Ennek megelőzésére jó megoldás, ha kisebb szeleteket szolgáltok fel, és aki kér, kaphat belőle még egy adagot. Ez biztosítja a kidobott torták minimális mennyiségét, így bátran rendelhetsz kisebb tortát, jutni is fog belőle mindenkinek, és kevesebbe is fog kerülni.